Anneke Wurth Counselor/Coach

 De (veer)kracht van de mens in turbulente periodes boeit me. Vanuit die bron is namelijk veel moois mogelijk, ook al moet het soms voor het gevoel van ver komen. Persoonlijke ontwikkeling, het oplossen van problemen en het creëren van persoonlijk en/of professioneel succes zijn dan ook thema's die regelmatig in mijn coaching centraal staan.

Werken aan iets moois geeft hoop, inspireert, motiveert. Een tijdje met je meereizen op die boeiende weg vind ik een voorrecht. Mijn manier van coaching kenmerkt zich door oprechte interesse, diepgang, respectvol confronteren, gebruik van intuïtie en doortastendheid. Vaak kunnen we binnen korte tijd de kern raken en van daaruit werken we verder.


Naast gecertificeerd en geoefend counselor/coach ben ik tevens afgestudeerd Neerlandica (Universiteit Leiden). Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het voortgezet onderwijs als eerstegraads docent Nederlands, als begeleider van leerlingen en (beginnende) docenten en als opleidingscoördinator werk ik nu als vakdidacticus Nederlands en supervisor aan de Universiteit Leiden. In dit werk begeleid ik startende docenten en zittende docenten in het kader van verstevigen van kwaliteiten voor de klas.