Individuele begeleiding

Tijdens het intakegesprek maken we kennis, bespreken we de problematiek, wat ik voor je kan betekenen en wordt een schatting gemaakt van het benodigd aantal gesprekken. Hierna overleggen we of we het traject starten. Soms kan het zinvol zijn je door te verwijzen naar een andere dienst- of hulpverlener. Dit intakegesprek duurt 1 ½ uur. Een gemiddeld traject counseling/coaching bestaat uit 5 tot 10 consulten van 1 uur.

Tarieven individuele begeleiding
Tarieven op aanvraag. Als je een laag inkomen hebt, is het mogelijk voorafgaand aan het traject te overleggen over de betaling (gespreide betaling is mogelijk).

Vergoeding van mijn diensten door de zorgverzekeraars hangt af van de polisvoorwaarden en het gekozen pakket. Wanneer de begeleiding is gericht op het functioneren op de werkvloer, zijn veel werkgevers bereid (een gedeelte van) de kosten op zich te nemen.

Onder de 18 jaar
Ben je tussen de 10 en 18 jaar, dan heb ik bij aanmelding, zowel met jou als met je ouder(s)/ verzorger(s) contact. Het is mogelijk dat ze een deel van het intakegesprek bijwonen om één en ander te verduidelijken en eventueel vragen te stellen. Er wordt altijd met je ouder(s)/verzorger(s) gesproken, voordat het begeleidingstraject begint. Ook tussentijds is het mogelijk dat we kort met elkaar overleggen over het verloop van het traject.